Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Yaşlı nüfusumuz arttı Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Yaşlı nüfusumuz arttı

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
Sevgili Koçlar, Hafta başında aileniz ile ilgili konular gündemde olacak. Çocuklarınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. İletişim zorlayıcı olabilir. Hafta sonu günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkiler, eşiniz sürüncemede kalmış konular sonuçlanmasını sağlayacak bir Dolunay meydana gelecek. Bilinçaltınızda kalmış veriler bundan sonraki hayatınızda size yol gösterecek düşüncelerinizi oluşturacaktır. 
Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)
Sevgili Boğalar, Bu hafta yuva alanlarınızda daha fazla otoritenizi göstermek isteyeceğiniz durumlar öne çıkıyor. Hafta sonuna doğru çocuklarınızın okulları veya genel işleri ile ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Mesleki alanlarınızla ilgili olarak daha görünür sonuçlar elde etmeniz açısından destekleyici olabilir. Sosyal hayatınızla ilgili önemli gelişmeler olacak. Kedinizi bu gelişmelere hazırlasanız çok iyi olur.
İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)
Sevgili İkizler, Bu hafta yoğun koşturmalı bir hafta sizleri bekliyor. Hafta başında ani kararlar almaya yatkın olacaksınız. Parasal konularınızla ilgili tüm işlerinizi hafta başında halletmeniz yerinde olacaktır. Hafta ortasında arkadaş çevrenizden kişiler ile tartışmalarınız olabilir. Hafta sonuna doğru ev alanlarınızda temizliğe ve düzene vakit ayırmak istiyor olacaksınız. Özel hayatınızda bazı şeyler için ısrar etmekten vazgeçin. Olmayan bir şeyi oldurmaya çalışmayın.
Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)
Sevgili Yengeçler, Hafta başında iletişim konuları öne çıkıyor. Hafta ortasında parasal konular kafanızı kurcalayabilir. Tartışmalara açık olabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizle olan görüşmelerinizin yoğun olacak. Son zamanlarda hayatınızda ters giden olaylar için başkalarını suçlamaktan vazgeçmelisiniz. 
Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)
Sevgili Aslanlar, Bu hafta sosyal çevrenizle olan görüşmelerinizin yoğun olacak. Özel ilişkilerinizdeki sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Hafta ortasında kendi kendinize kalmaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu daha çok parasal konularınızla ilgili düzenlemelerde olabilirsiniz. Geçmişin bütün tecrübelerine sahip olduğunuz kişiliğiniz ile geleceğinizde olacağınız kişiliğiniz bütünleşerek size yeni şans kapıları açacaktır. 
Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)
Sevgili Başaklar, Hafta başında kariyerinizle ilgili konularda sosyal çevreniz ile önemli görüşmeler yapacaksınız. Geri planda kalmış konularınızla ilgili cesaretle adım atıp işlerinizi düzenleyeceksiniz. Hafta sonu parasal konularınızda daha önce başlatmış fakat tamamlamaya fırsatınız olmamış olan işlerinizi tamamlayacaksınız. Hayatınız için atacağınız adımlar için ileri görüşlü tavırlar sergilemelisiniz. 
Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)
Sevgili Teraziler, Bu haftanın başında kariyerinizle ilgili konular ön planda. Hafta ortasında sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde otoritenizi ortaya koymak istediğiniz durumlar olacak. Geri plandaki işlerinizle ilgili düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Dolunay kendinizle ilgili daha önce başlattığınız ancak tamamlayamadığınız işlerinizi tamamlamanız açısından önemli bir fırsat. Hayatınız ile ilgili her şeyi herkese anlatmamaya dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)
Sevgili Akrepler, Hafta başında yoğun enerjiler bilhassa eşinizin yakın çevresi ile ilgili alanda meydana gelebilir. Hafta başında ödemeleriniz ve banka işlerinizle ilgili alanlarda görüşmeleriniz yoğun olacak. Hafta ortasında kariyerinizle ilgili konularda daha fazla kendinizi öne çıkaracaksınız. Hafta sonu sosyal çevrenizden kişiler ile görüşmeleriniz olabilir ve güzel haberler alabilirsiniz. Bu hafta sevdiğiniz dostlarınızın size ihtiyaçları olacak onlara yardım etmelisiniz.
Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)
Sevgili Yaylar, Hafta başında ortak paylaşımlarınızla ilgili konular öne çıkıyor. Özellikle eşinizle aranızda bu konularda bir fikir birliğine varmaya çalışmalısınız.  Hafta ortasında işlerinizi organize etmeniz açısından iyi olabilir ama gerginliklere dikkat etmelisiniz. Hafta sonu sürüncemede kalmış işleriniz tamamlanabilir. Sosyal çevrenizde agresif tavırlar sergilemekten vazgeçmelisiniz. Pişman olacağınız şeyler yapmamaya özen göstermelisiniz.
Oğlak Burcu (22 Aralık - 20 Ocak)
Sevgili Oğlaklar, Hafta başı eşiniz ve ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündemde olacak. Ortak paylaşımlarınızla ilgili konuları organize etmek ve otoritenizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Kariyerinizle ilgili olarak daha öncesinde başlatmış olduğunuz işlerinizde önemli tamamlanmalar olacak. Ancak çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Bu hafta hayatınızın her alanında değişiklikler gerçekleştirmekten çekinmeyeceksiniz. 
Kova Burcu(21 Ocak - 18 Şubat)
Sevgili Kovalar, Hafta başında sizler için yoğun bir iletişim söz konusu. Hafta ortasında ikili ilişkilerinize daha fazla kafa yoracaksınız. Eşinizle aranızda tartışmalar yaşanabilir. Özellikle perşembe günü ani kararlar almamaya çalışın. Bu hafta agresif yaklaşımlardan uzak durursanız daha önce çözüme kavuşturamadığınız problemlerinize çözüm yolları bulacaksınız. Bunun yanı sıra parasal ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.
Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)
Sevgili Balıklar, Hafta başında eşinizin yakın çevresiyle aranızda yoğun bir iletişim trafiği söz konusu olacak. Hafta ortasında günlük rutin işlerinizle ilgili organize olmalısınız. Hafta sonuna doğru eşinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ödemelerinizin tamamlanması açısından güzel haberler alacaksınız. Çok karar değiştirmezseniz yeni başlangıçlar için her şey yolunda gidecek.