Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi ağırladı. Zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe, Trabzonspor'u Pelkas'ın golüyle 1-0 mağlup ederek önemli bir deplasmandan 3 puanla döndü.

Hasan Arat'tan Ali Koç'a derbi öncesi telefon Hasan Arat'tan Ali Koç'a derbi öncesi telefon

Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 76. dakikada Pelkas'ın müthiş golüyle 1-0 mağlup etti ve zirve yarışında önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

İLK YARIDA UĞURCAN YILDIZLAŞTI

25. dakikada uzaklardan Mert Hakan'ın şutunda Uğurcan Çakır topu çeldi. Onun çeldiği top Pelkas'ın önüne düştü. Yunan oyuncunun şutunda top savunmadan döndü. Bu topa da Szalai vurdu ancak Uğurcan yine harika çıkardı. Maçın 30. dakikasında yine Uğurcan sahnedeydi, Szalai'nin ortasında Thiam'ın kafasını genç kaleci harika çıkardı.

GALATASARAY'LA PUAN FARKI 3'E İNDİ

Fenerbahçe bu galibiyetle 2. sıradaki Beşiktaş'la puanını eşitlerken, lider Galatasaray'la olan 3 puanlık farkı korudu ve şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

FENERBAHÇE'DE 2 OYUNCU CEZALI

Fenerbahçe'nin, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynadığı maçta 2 oyuncu sarı kart cezasına yakalandı. Sarı-lacivertlilerde 55. dakikada Mert Hakan ve 72. dakikada Serdar Aziz, gördüğü sarı kartların ardından cezalı duruma düştü. Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz, sarı kart cezaları nedeniyle Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.