Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Kurultayında hazır bulundu. Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı nöbetini devraldığı günden bu yana duruşu ve tavırlarıyla Ülkücü Hareketi temsil noktasında büyük bir özveri ile görevini yerine getiren Yıldırım, beyefendi kişiliği ile de dikkat çekiyor. 

 Sosyal medya hesabından, kurultay anlarını fotoğraflar ile paylaşan Yıldırım, Sayın Devlet Bahçeli'nin konuşmalarından aldığı kesitleri üst yazı olarak paylaştı. İşte O paylaşımlar;

"Bir partiyi parlatıp diğerini karalayan anket şirketleri bize göre demokrasi kundakçısı demokrasi dolandırıcısıdır. Kalpazanlar, çıkarcılar, çarpık zihniyetler afişe edilip ayıklanmalıdır. Bize hiç kimse hikaye anlatmasın, bahane ileri sürmesin. Türk milleti zilleti değil zaferi seçecektir. İstiklal için birlik, istikbal için birlik, kazanan Türkiye, kazançlı çıkan da Türk milleti çıkacaktır.Cumhur İttifakı'nı arayan Kandil'de değil, Pensilvanya'da değil, Ankara'da bulacaktır. Tarihimiz bellidir o da cumhur ittifakıdır. 2023 adayımız bellidir, o muhterem isim Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." 

Resim

Süleyman Soylu “geri mi dönüyorsunuz” sorusuna yanıt verdi Süleyman Soylu “geri mi dönüyorsunuz” sorusuna yanıt verdi

Resim

Resim