Ünlü aktris Jennifer Aniston'un çocuk sahibi olmak istediği ve bu konuyla ilgili sürpriz bir karar aldığı iddia edildi.

ABD basınına yansıyan iddialara göre; 52 yaşındaki oyuncu, evlat edinmeye hazırlanıyor. Jennifer Aniston, bu konuyu bekarken anne olan ve evlat edinme yöntemiyle çocuk sahibi olan yakın arkadaşı Sandra Bullock ile konuşmaya başladı.

Dünyaca ünlü İtalyan moda tasarımcısı, hayatını kaybetti Dünyaca ünlü İtalyan moda tasarımcısı, hayatını kaybetti

Bullock, 2010 yılında Louis, 2015'te de Laila adlı biri kız diğeri erkek iki çocuk evlat edinmişti.Aniston, kendisi gibi oyuncu olan arkadaşı ile en sonra Bullock'ın doğum gününde bir araya gelmişti. İddialara göre; hem o gün hem de daha sonrasında Aniston, Bullock'tan evlat edinme süreciyle ilgili bilgi almaya başladı. Jennifer Aniston, arkadaşından bu konunun yasal prosedürünü öğrenmek istedi.

Hatta Sandra Bullock'ın arkadaşı Jennifer Aniston'a evlat edinme kararını  verdiğinde eski eşi Brad Pitt'in de yardımcı olabileceğini söylediği iddia edildi.Pitt, Angelina Jolie ile olan birlikteliğinde üçü evlatlık, üçü de biyolojik altı tane çocuk sahibi olmuştu.

Fakat Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston, TMZ sitesinin de kendisine yakın kaynaklara dayandırarak verdiği ve hayranlarını heyecanlandıran bu haberi yalanladı. Aniston, sözcüsü aracılığıyla böyle bir şeyin gerçekleşmediğini belirtti.