1990'da vizyona giren 'Evde Tek Başına' adlı film serisinde canlandırdığı 'Kevin' karakteri ile ünlenen Macaulay Culkin ve sevgilisi Brenda Song, ilk çocuklarına kavuştu. İkili, ilk kez anne-baba olma sevinci yaşadı.

Ünlü sanatçı Sandık Kurulu Üyesi oldu Ünlü sanatçı Sandık Kurulu Üyesi oldu

Esquire dergisinin haberine göre; Culkin ve Song'un oğulları 5 Nisan'da dünyaya geldi. 40 yaşındaki oyuncunun, bebeğine bir trafik kazasında yaşamını yitiren ablası Dakota Culkin'in adını verdi.Macaulay Culkin'in ablası, 2008 yılında Los Angeles'ta bir aracın çarpması sonucu 30 yaşında hayata veda etmişti.

10 yaşında 'Evde Tek Başına' adlı film serisi ile yıldızı parlayan Culkin, daha sonra 'Richie Rich', 'My Girl' gibi yapımlarda rol almıştı.Çocuk yaşta şöhrete ulaşan Macaulay Culkin, Michael Jackson'ın 'Black or White' şarkısının klibinde de boy göstermişti.Culkin, 1998 yılında kendisi gibi oyuncu olan Rachel Miner ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 2002'de boşanmıştı.

İlk bebeklerini kucaklarına alan Macaulay Culkin-Brenda Song çifti, 2017'de 'Changeland' adlı filminin setinde tanışmıştı.