Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan ve Edebiyat Fakültesi'nde Sanat Tarihi bölümünde okuyan bir üniversite öğrencisi, oda arkadaşlarının sahur yapmak için yemekhaneye gittiği sırada, 3. kattan atlayarak intihar etti. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve 24 yaşındaki genç öğrencinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattılar.

ASALA’nın şehit ettiği kahramanlarımızın adına "Dışişleri Şehitleri Anıtı" yapılacak! ASALA’nın şehit ettiği kahramanlarımızın adına "Dışişleri Şehitleri Anıtı" yapılacak!

Üniversite öğrencisinin intiharından önce sosyal medya hesaplarında fotoğraflarını sildiği ve biyografisine "Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)" ifadelerini eklediği ortaya çıktı. Bu durum, genç öğrencinin intiharının planlı olduğu şeklinde yorumlanırken, olay sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Ancak, intiharın arkasındaki nedenler ve genç öğrencinin ruh haline ilişkin daha detaylı bilgilere ulaşmak için soruşturmanın sonuçları bekleniyor.

Karabük Intihar 2