Galatasaray bu skorla gruptan çıkma iddiasını sürdürdü. Galatasaray’ın gollerini 29 ve 62. dakikalarda serbest vuruşlardan Hakim Ziyech, 71. dakikada da, performansıyla maçın adamı seçilen Ziyech'in asistiyle Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

BBC Türkçe’nin derlediği haberde İngiliz basını beraberliği böyle verdi:

BBC Sports'un baş futbol yazarı Phil McNulty, kaleci Onana'nın hatalarının takıma "korku filmi" yaşattığını yazdı.

Erik ten Hag yönetimindeki takımın birçok doğru hamle yaptığına ve iki kez öne geçtiğine vurgu yapan McNulty, kaleci Onana'nın Galatasaray'a yeniden "yaşam umudu" verdiğini aktardı.

McNulty A Grubu'nun lideri Bayern Münih'in Kopenhag'la berabere kalmasının ardından, Manchester United'ın gruptan çıkmak için tek şansının iki hafta sonra oynanacak son grup maçında grup lideri Bayern Münih'i yenmesi ve Galatasaray - Kopenhag maçının da beraberlikle bitmesi olduğuna dikkat çelti.

Takımın kaleci hataları yüzünden yas tuttuğunu belirten McNulty "United bir kez daha, kontrolü elinde tuttuğu bir oyunu, özellikle de Inter Milan'dan transfer ettikleri kalecinin zayıf performansı nedeniyle, kazanamamanın pişmanlığını yaşıyor" ifadelerini kullandı.

Daily Mail, "İstanbul'da tüm sabah, tüm öğlen, tüm akşam yağmur yağdı. Ancak yağmur cehennem ateşini söndürmeye yetmedi" yorumunu yaptı.

Manchester United'ın 30 yıl önce Ali Sami Yen stadyumundaki "işkenceyi" yaşadıktan sonra, yeni stadyumda yeniden "lanetli acılar çektiğini" yazan gazete, United'ın çok iyi bir oyun oynayıp üç tane "nefis" gol atmasına rağmen, Onana'nın iki "korkunç" hatayla maçın berabere bitmesine neden olduğunu aktardı.

Gazete Galatasaray tribünlerinin göz korkutucu atmosferiyle "ünlü" olduğuna da dikkat çekti:

"Yeni Ali Sami Yen, yani Rams Park, eskisinin sahip olduğu kadar ürkütücü bir atmosfere sahip olmasa da, 2011'de burada oynanan Fenerbahçe maçında 131.76 desibelle stadyumlardaki ses rekoru kırıldı."

"Takımlar sahaya çıkarken sağır edici müzik çalındı. Taraftarların elinde 'Cehenneme hoş geldiniz' pankartları vardı. Kale arkalarına kükreyen aslan resimleri yerleştirilmişti"

"Manchester United ise bu melodram ve gürültü patırtıdan etkilenmemiş görünüyordu ve maça parlak bir başlangıç yaptı."

Takımın, rakibine iki gol hediye ettiğini ifade eden Daily Mail, kaleci Onana hakkında "Son maçlarda sezon başındaki istikrarsız performansından uzaklaşmış görünüyordu ancak bu maçtaki performansı çok büyük bir gerilemeydi. United'ın sorun oluşturan bir kaleciyi tutacak lüksü yok" yazdı.

Ziraat Türkiye Kupası finalinin tribün dağılımı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası finalinin tribün dağılımı belli oldu

Independent gazetesi ise maçı "Bu goller, çılgınlıklar ve hatalarla dolu, Şampiyonlar Ligi'ne yaraşır, vahşi ve karmaşık bir karşılaşmaydı" olarak özetledi.