Koç Burç Yorumu  30 Kasım-6 Aralık 2020- Yeni haftaya yakınlarınızla, kardeşlerle aranızdaki iletişim trafiğinin yoğunluğu ve sert etkileriyle başlıyorsunuz. Alma verme dengelerinizin bozulduğunu fark edebilirsiniz, bu da gerilmenize ve değişken ruh halleri içinde olmanıza sebep olacaktır. Tartışmalara karşı bilinçli olmanızda, tedbirli yaklaşımlar sergilemenizde fayda var. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi siz sabırsızlığıyla tanınan Koç burçlarının gergin enerjiler yaymasını sağlayabilir. Çarşamba günü Merkürün Yay burcuna geçmesiyle birlikte ani iş gezileriniz olabilir ve kariyer konusuyla ilgili efor sarfedebilir,  iletişime geçebilirsiniz. Ev taşımak, yer değiştirmek hatta şehirdışına yerleşme kararı alabilir, şehirdışındaki yakınlarınızın yanında olmak isteyebilirsiniz. Kariyerde işverenle ve yöneticilerle aranızda tahammül sınırlarını zorlayan bazı gerginlikler yaşanabilir ve siz niçin katladığınızı sorgulamaya başlayabilirsiniz. Kendinizle ilgili bazı hayalleriniz olabilir ve artık o hayallerin peşinden gitme kararı alabilirsiniz. Bekar Koç burçları harcamalarla ilgili sevgiliyle krizli anlar yaşayabilir, madden kullanıldığını düşünebilir. Evli Koç burçları eşinize karşı dürüst ve  sadık olursanız sorun yaşamaz tartışmalara hatta ayrılığa sebep olmazsınız. Kardeşlerinizle veya yakınlarınızla mülk veya mirasla ilgili davanız olabilir.

Boğa Burç Yorumu 30 Kasım-6 Aralık 2020 -Haftanın ilk günlerinde gelir giderle ilgili bazı tartışmalar yaşanabilir evliyseniz eşinize karşı açıklayamayacağınız harcamalar konusunda gerilebilirsiniz. İş hizmet alanında olanlar sözleşmelerle ilgili yöneticilerinizle sorun yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü Merkürün Yay burcuna geçişi şehir dışı veya yurt dışıyla bağınız, yakınlarınız varsa bazı haberler alabilirsiniz. Miras haberi alabilirsiniz, ev taşıma kararı alabilirsiniz ama yurt dışını düşünenler için uygun bir zaman olmayacaktır. Yaşca ileri ebeveynlerle ilgili haberler alabilirsiniz. İş ortaklıklarınız varsa sizden habersiz arkanızdan dönen  kazançlarınızla ilgili hiç de uygun olmayan  bazı bilgilere ulaşacaksınız ve ortaklığınızı sonlandırma kararı alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili sorun yaşayabilir, işinizi kaybedebilirsiniz. Sağlıkta özellikle ani ateşe dikkat edin hastane süreci yaşayabilirsiniz. Babanızla para konusunda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiz. Bekar Boğa burçları bir süre her şeyden uzaklaşmak kendi içinize çekilmek ve ilerisi için evlilik kararı almak isteyebilirsiniz.

İkizler Burç Yorumu 30 Kasım-6 Aralık 2020 -Yeni haftaya duygusal olarak hassas ve değişken tavırlar sergileyerek gireceksiniz. Hastanaler ve ani yaşanacak rahatsızlıklar bir anda bir halden başka bir hale geçiş süreci olabilir. Hizmet alanında olanlar yöneticilerle ve iş arkadaşlarıyla ilgili sorun yaşayabilir. Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçiyor ve siz iş ortaklığınız varsa veya yeni ortaklıklarla ilgili sözleşme, imzalarla ilgili iletişime geçebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Babayla veya baba yerine koyduğunuz kişiyle ev aile konusunda iletişime geçerken kullanılan sözlerin özenle seçilmesi bazı tatsızlıkların önüne geçebilir.Haftasonu kardeşlerinizle, yakınlarınızla iletişime geçmek bağ kurmak isteyebilir, duygusal bağınızı güçlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili iş hizmet alanında bazı tatsız haberler alınabilir. Uzak yerlerde yaşayan yakınlarınızdan ani üzücü haberler duyabilirsiniz. Beslenmeye tatlı tüketimini abartmamaya dikkat ediniz.

Yengeç Burç Yorumu  30 Kasım-6 Aralık 2020 -Yeni haftaya bilinçaltınızdaki karmaşayla, ikilemle başlıyorsunuz. İş hizmet alanındaysanız, işinizle ilgili geçmişte yaptığınız sözleşmeler, anlaşmalar gündeminize gelebilir.  Duygusal olarak ikilemde kalabilirsiniz, çocuklarınız varsa onlarla ilgili bazı harcamalar yapmanız gerekecek tabi evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçiyor iletişim trafiğinizde artış olacak, özellikle de hizmet alanınızla ilgili geçmişten gelen konulara odaklanacaksınız. Yengeç burçları çalışansanız işvereninize kendinizi tam anlamıyla ifade edebilmelisiniz aksi halde yanlış anlaşılmalar sonucu işinizi kaybedebilirsiniz. Hafta ortası evli olanlar eşiyle, eviyle ilgili konulara odaklanabilir. Ebeveynlerle ilgili sağlık problemleri olabileceği gibi sizler de sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Haftasonu gelirinizle ilgili dostlardan umduğunuz desteği bulamasanız da sevgi dilinize dikkat etmelisiniz kırmamalı, kırılmamalısınız. İş ortaklarınıza karşı kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz ve kazancınızı bir şekilde koruma gereği duyabilirsiniz.

Aslan Burç Yorumu 30 Kasım-6 Aralık 2020 -Yeni haftada sanatsal faaliyetlerle meşgul olanlar görünür olamayacaklar, sağlık durumlarına dikkat etmeliler. Sosyal faaliyetlerinizle alakalı arkadaşlarınızla aranızda krizli ve duygusal görüşmeler olabilir. Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor,p psikolojiniz oldukça güçlü olacak ve iş hizmet alanında oldukça prensipli planlar yapacaksınız.
Haftasonuna yaklaşırken şehir dışı konuları önceliğiniz olacaktır ve seyahat planları yapılabilir. Bu dönem aldığınız eğitimler varsa üstatlarınızla iletişime geçebileceğiniz ve yeni planlar yapacağınız bir süreç olacaktır. Sağlığınız tamamen piskolojik durumunuza bağlı kendinizi ve konumunuzu koruyacağınız güzel bir zaman.

Başak Burç Yorumu  30 Kasım-6 Aralık 2020 -Başak burçları yeni haftada kariyerinize, kardeşlerinize, yakın çevrenize odaklanarak başlıyorsunuz.Başak burçlarından bir kısmının geçmişte (11 ay önce) işini kaybedenler arkanızdan dönen gizli saklı olayları kadın arkadaşlarınızın da bildiğini size bilgi veremediklerini öğrenebilirsiniz. Geçmişte işvereniniz, yöneticiniz olan kişilerin de bu işte olumsuz anlamda paylarının olduğunu duyabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçiyor ve geçmişte kaçırdığınız bazı fırsatlarla ilgili konularda oldukça güçlü olacaksınız. Sanatsal faaliyetleri olanların bir süre daha beklemeleri gerekecek ve son gülen iyi güler atasözü yerini bulacaktır. Şehirdışında sevgilisi olan bekar Başak burçları tartışmalara, kıskançlıklara karşı dikkat etmeliler.
Ateşli hastalığa karşı bu dönemde tedbir almanız gerekiyor. Baba veya baba yerine koyduğunuz yakınlarınızdan ani haber alabilirsiniz.

Terazi Burç Yorumu  30 Kasım-6 Aralık 2020 -Yeni haftada kazanç konusunda oldukça ketum olabilirsiniz,kariyerde  şehir dışı, yurt dışı bağlantılı işler için bağlantıda olabilirsiniz.
İş konularında kararsız olabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir eğitimi dahil edebilirsiniz. Ev taşıma, yer değiştirme kararları alabilirsiniz. Terazi burçlarının bir kısmı ev almak-satmak isteyecekler.
Ebeveynlerinizin sağlık kontrollerini yaptırmanız yerinde olabilir. Bazı ödemelerinizi yapmamış, unutmuş olabilirsiniz, gözden geçirmelisiniz finansal sorun yaşamamak için.
Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçiyor, kardeşlerinize, yakınlarınızla iletişim halinde olmak onlara karşı liderlik etmek, yol göstermek isteyebilirsiniz. Evli Terazi burçları eşinizden şifalanmak size iyi gelebilir. Dostlarınızı, arkadaşlarınızı eşinize karşı korumak isteyebilirsiniz.

Akrep Burç Yorumu  30 Kasım- 6 Aralık 2020  -Sevgi dilinizde sertlik, sözlerinizde kırıcılık olabilir bu aralar. Kıskançlık eşinizi yorabilir, birlikteliğiniz zarar görecek dikkat etmezseniz. Duygularınızda karışıklık,  gelirinizde bir kayıp söz konusu olabilir. Dengelerinizin maddi manevi değiştiğini görebilirsiniz bu durum sizi gerecektir. Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçiyor, gelirinizle ilgili önceden sorun yaşıyorsanız yeni yollar bulmak, güç kazanmak için yetkili birileriyle iletişim içerisinde olacaksınız. Kardeşlerle ilgili bazı konularda korumacı olabilirsiniz. Şehir dışına taşınma kararı alınabilir ama sizi engellemek isteyen yakınlarınıza karşı kırıcı olmamalısınız. Yüksek eğitim için ailenizden uzağa gitmeniz gerekecektir. Bazı Akrep burçları hafta sonuna doğru kariyerinizle ilgili sahip olduklarınızı korumak için daha çok kendinizi öne çıkarmak isteyeceksiniz, hizmet alanında oldukça hareketli olacaksınız.

Yay Burç Yprumu 30 Kasım-6 Aralık 2020  -Güneş sizin burcunuzda ve kariyerinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz,  bir süreliğine mecburi ara verebilirsiniz. Evliyseniz eşinize karşı daha duygusal, değişken davranışlarınız eşinizin size karşı sert sözler sarf etmesine sebep olacaktır. Yay burçlarının bir kısmı mülk sahibi olmak için kredi çekme kararı alabilir. Çarşamba günü Merkür sizin burcunuza geçiyor ilişkilerinizde sorun yaşıyorsanız, çözüm bulmak için iletişim anlamında daha faal olacaksınız. Duygusal olarak hayatınızı, yaşam alanınızı değiştirmek isteyeceksiniz ve artık ben değerliyim diyebilir değer görmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda bazı krizli durumlar olabilir ve kızgınlık, kırgınlık duyabilirsiniz. Merkürün Yay burcuna geçişiyle kariyerinizde geçmişte yaptığınız işle ilgili tekrar fırsat elde edebilir, yoğunlaşabilirsiniz.

Oğlak Burç Yorumu 30 Kasım- 6 Aralık 2020 - Oğlak burçlarının bir kısmı iş değiştirmek, farklı bir alana geçmek isteyecektir. Bu sebeple dostlarından yardım almak isteseler de umduklarını bulamayabilirler. Biliçaltınızda geçmişe yönelik kendi yaşamınıza dair  gerçekleştiremediklerinizle ilgili kendinizi sıkışmış, kısılmış hissedebilirsiniz. Oğlak burçlarının bir kısmı babalarının sağlık kontrolleri sürecini başlatabilir. Evli Oğlak burçları eşine odaklanmak duygusal, güzel zaman geçirmek isteyebilir. Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçiyor ve bilinçaltınızda oluşan duyguları sözlere dökebilir, geçmişle ilgili bazı konuları yeniden gündeminize taşıyabilirsiniz. Bazı Oğlak burçları gelirlerini harcadıkları yere daha çok dikkat etmeliler aileleriyle sorun yaşamak istemiyorlarsa.

Kova Burç Yorumu 30 Kasım-6 Aralık 2020 -Kova burçları kariyerleriyle ilgili yöneticileriyle, işverenleriyle ilgili bazı sürtüşmeler, restleşmeler yaşayabilirler.Sanatsal işlerden gelir sağlıyorsanız, işinizle ilgili konularda karmaşa yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür gezegeni Yay burcuna geçiyor ve kariyerinizle ve gelirinizle, sanatsal eserlerle ilgili sosyal çevrenizle iletişime geçebilir, geçmiş bağlantılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Hizmet alanında olanlar işinizle ilgili duygusal anlar yaşayabilir.  Ebeveynleri olanlar onların sağlık  kontrollerini yaptırırken bazı zorluklar ve duygusal anlar yaşayabilirler. Siparişle çalışanlar yaptıkları işin ya da sattıkları sanatsal eserlerin parasını karşı taraftan alma konusunda daha dikkatli olmalı, dolandırılmalara karşı tedbirli olmalılar.

Balık Burç Yorumu 30 Kasım-6 Aralık 2020 - Ev aile ile ilgili özellikle aileniz uzakta ise oldukça kafanız karışık olabilir. Şehir dışında sevgilisi olanlar tartışmalar yaşayabilir. Kariyerle ilgili geçmişte yaşadığınız kayıplar varsa işvereninizle ya da yöneticilerinizle iletişim halinde olabilirsiniz. Sanatsal işiler yapanlar sosyal çevrelerinden umdukları gibi yardım alamayabilir. Balık burçları yeni gelirler elde edeceğinden dolayı psikolojileri oldukça rahatlayacaktır. Sevgilisi olanlar yuva kurma kararı alabilir. Ortak iş yapmak isteyenler kariyer odaklı yeni anlaşmalar yapabilirler ama sözleşme imzalamak için ne kadar doğru zaman işte o sorgulanabilir. Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçiyor kendinizi kariyerde daha iyi ifade etmeniz için uygun bir zaman başlıyor. İletişim trafiğiniz hızlanacak hepsi de işle ilgili olacaktır. Yeniden kendizi görünür kılabileceksiniz. Kardeşleri olanlar onlarla tartışmamaya özen göstermeli ve yaklaşımlarına dikkat etmeliler. Hizmet alanında olanlar haftasonuna yaklaşırken kendilerini işverene karşı koruma gereği duyacaklar ama daha da güçlendiklerini hissedecekler.

Karma Astrolog Dilek Irmak Kara

Erdoğan’ın Değeri Fahrettin Altun Kadar Yok mu? Erdoğan’ın Değeri Fahrettin Altun Kadar Yok mu?