Erol Olçok’un Ölümündeki Sır Perdesi Ne? Erol Olçok’un Ölümündeki Sır Perdesi Ne?

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ikinci dönem adaylığına ilişkin açıklamalardan bulundu. Yılmaz, ''Görev süremizin ilk 5 yılında verdiğimiz sözleri yerine getirmenin onuru ile çıkmış olduğumuz hizmet yolculuğunun hayırlara vesile olmasını diliyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Genel merkezin resmi açıklamasının ardından Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle yeniden Cumhur İttifakı'nın Silivri Belediye Başkan Adayı ilan edilmiş bulunmaktayım.
Görev süremizin ilk 5 yılında verdiğimiz sözleri yerine getirmenin onuru ile çıkmış olduğumuz hizmet yolculuğunun hayırlara vesile olmasını diliyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

Volkan Yılmaz Kimdir ?

Volkan Yılmaz, 17 Ocak 1972 tarihinde İstanbul Silivri'de dünyaya geldi. İlk ve ortaokul eğitimini İstanbul Büyükçekmece'de bitiren Volkan Yılmaz, Uludağ Üniversitesi'nden mezun oldu.
Akaryakıt alanındaki aile şirketlerine ortak olan Yılmaz, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası 'nda (PÜİS) üye ve Yüksek İstişare Konseyi Üye görevinde bulunuyor. Volkan Yılmaz, 2008 tarihinde kurulan Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı'nda mütevelli heyetinde görev icra etti.
Uzun bir dönem profesyonel futbolla ilgilenmiş ve birçok kulüpte yöneticilik yapmış olan Yımaz, bir dönem İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanı görevlerinde bulundu.
Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.
Volkan Yılmaz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'ndan MHP'nin İstanbul Silivri İlçe Belediye Başkan adayı oldu.