31 Aralık gecesi, ünlü sanatçılar yeni yıla özel sahne performanslarıyla unutulmaz anlar yaşattı. Ankara Günay'da Emel Sayın ve Kubat birlikte sahne alarak dinleyicilerine keyifli bir gece armağan etti.
YILDIZLARIN ÇİFTE KUTLAMALARI
İbrahim Tatlıses, sahneye 'İmparator' tezahüratlarıyla çıkarak coşkuyu artırırken, Koray Avcı Concorde Tower Otel'de hem yeni yılı hem de doğum gününü kutlayarak çifte mutluluk yaşadı. Zara ve Siyam ikilisi, Anemon Otel'de yaptıkları düetle geceye renk kattı, Betül Demir ise İstanbul'da barış mesajı verdi.
UNUTULMAZ KONSERLER VE GÖZ DOLDURAN PERFORMANSLAR
Sibel Can Merit Royal Diamond'da, Özcan Deniz Les Ambassadeurs'da, Zeynep Bastık Limak Cyprus Deluxe'de, Melek Mosso Acapulco Resort'da ve Serkan Kaya Merit Park Hotel Casino&Spa'da sahne alarak 2026'yı karşıladı. Demet Akalın Uludağ Grand Yazıcı Hotel'de, Serdar Ortaç ise İzmir'de sevenleriyle buluştu. İstanbul'u tercih eden Rubato Kalamış Paysage'de, Zuhal Olcay ise Çapa Pera'da eğlence dolu bir geceye imza attı. Merve Özbey Ankara'da, Bengü ise Ducale Lara Otel'de şıklıklarıyla göz doldurdu.



