EKONOMİ
Yayınlanma : 21 Temmuz 2026 05:12
Düzenleme : 21 Temmuz 2026 05:12

VakıfBank'tan 15 Temmuz'a özel sergi açıldı

VakıfBank'tan 15 Temmuz'a özel sergi açıldı
VakıfBank, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yılı dolayısıyla 'İrade Bizim, Zafer Bizim' sergisini açtı. Sergi, Türk milletinin demokrasiye sahip çıkışını gelecek nesillere aktarmayı amaçlıyor.

VakıfBank Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İrade Bizim, Zafer Bizim' sergisi, İstanbul Finans Merkezi'ndeki VakıfBank Genel Müdürlük Yerleşkesi'nde dün ziyarete açıldı.

DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIŞ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla hayata geçirilen sergi, Türk milletinin demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkışını gelecek nesillere aktarmayı hedefliyor. Açılışta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul Valisi Davut Gül ve VakıfBank Genel Müdürü Osman Arslan gibi önemli isimler yer aldı. Serginin bir ay boyunca ziyaretçilere açık olacağı ifade edildi.

15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATMAK

Bakan Göktaş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin toplumda bıraktığı derin izlere dikkat çekerek, o gecenin hatırasını canlı tutmanın önemini vurguladı. Göktaş, “Biz, 15 Temmuz ruhunu Türkiye genelinde hatırlatmak ve hafızada diri tutmak için çalışıyoruz,” dedi. VakıfBank Genel Müdürü Osman Arslan ise, o gece verilen mücadelenin yalnızca meydanlarda değil, ekonomik cephede de kararlılıkla sürdüğünü belirtti. Arslan, serginin amacının o gecenin ruhunu ve milletin cesaretini ziyaretçilere hissettirmek olduğunu ifade etti.