Tekirdağ'da yaşanan trajik bir trafik kazası, genç bir hayatı sonlandırdı. Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı'nda meydana gelen olayda, plakası henüz öğrenilemeyen bir motosikletin kontrolünü kaybederek bariyerlere çarpmasıyla birlikte, motosiklette yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki Y.E.K. isimli sürücü ve E.U. isimli yolcu savruldu.
UMUTLAR BARIYERLER ARASINDA SON BULDU
Olayın bildirilmesi üzerine hızla bölgeye intikal eden polis ve sağlık ekipleri, ne yazık ki yolcu E.U.'nun hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü Y.E.K. ise acil müdahale için Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden E.U.'nun cenazesi ise olay yerindeki incelemelerin ardından morga kaldırıldı.
GENÇ YAŞTA SON BULAN HAYATLAR
Bu acı olay, trafik kurallarına uyulmasının ve hızın tehlikeli boyutlara ulaşmasının ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Genç yaşta bir hayatın, böylesine trajik bir şekilde son bulması, toplumda derin bir üzüntüye neden oldu.



