SPOR
Yayınlanma : 06 Mayıs 2026 14:05
Düzenleme : 06 Mayıs 2026 14:05

Süper Lig'de 11 kulüp PFDK'ye sevk edildi

Süper Lig'de 11 kulüp PFDK'ye sevk edildi
TFF, Süper Lig'in 32. haftasında yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle 11 kulübü PFDK'ye sevk etti. Bu karar, ligdeki disiplinin sağlanması adına önemli bir adım.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 32. haftasında meydana gelen disiplin ihlalleri sebebiyle önemli bir açıklama yaptı.

SEVK EDİLEN KULÜPLER

Bu açıklamaya göre, Gaziantep FK, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Samsunspor, Galatasaray, Zecorner Kayserispor, Hesap.com Antalyaspor, Natura Dünyası Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Kocaelispor'un disiplin sürecine gönderildiği ifade edildi. Bu karar, ligdeki yarışmanın daha sağlıklı bir ortamda sürmesi adına atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

1. LİG'DE DE SEVKLER VAR

Ayrıca, Trendyol 1. Lig'den Atakaş Hatayspor, Alagöz Holding Iğdır FK, Amed Sportif Faaliyetler, Özbeyli Bandırmaspor ve Esenler Erokspor da çeşitli nedenlerle PFDK'ye sevk edildi. Bu durum, liglerdeki disiplin anlayışının ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.