SPOR
Yayınlanma : 09 Temmuz 2026 07:07
Düzenleme : 09 Temmuz 2026 07:07

Spor gündemi sıcak: 9 Temmuz 2026'nın öne çıkan haberleri

Spor gündemi sıcak: 9 Temmuz 2026'nın öne çıkan haberleri
Spor gündeminde 9 Temmuz 2026 tarihli önemli gelişmeler öne çıkıyor. Dünya Kupası tartışmaları, teknik direktörler ve transfer haberleri dikkat çekiyor.

Günün spor sayfalarında, spor dünyasındaki en son gelişmeler ve transfer haberleri dikkat çekti. 9 Temmuz 2026 tarihli gazetelerde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor hakkında öne çıkan başlıklar yer aldı.

SKANDALLARIN ŞAMPİYONASI

Hürriyet gazetesi, 2026 Dünya Kupası'nın başlamasından bu yana süregelen tartışmaları ele aldı. Çeyrek final aşamasına gelinmesine rağmen FIFA'nın Balogun'un kartını iptal etme nedeninin Trump'ın isteği olup olmadığı sorgulanıyor. Ayrıca, son şampiyon Arjantin'in özel muamele gördüğü iddiaları gündemde.

O ARTIK PROFESÖR

Milliyet, Teknik Direktör Murat Yakın’ın İsviçre’yi 72 yıl sonra Dünya Kupası çeyrek finaline taşımasını manşetlerine taşıdı. Yakın, Kolombiya karşısında elde edilen zaferin ardından ülkede büyük bir takdirle karşılandı ve kendisine