19 Nisan 2026 tarihli spor gazeteleri, futbol dünyasındaki son gelişmeleri ve kulüplerin durumunu sayfalarına taşıdı. Fenerbahçe'nin puan kaybı, Galatasaray'ın zirvedeki konumunu koruması ve transfer dedikoduları ön plana çıktı.
GALATASARAY PUAN FARKI AÇTI
Fanatik gazetesi, Fenerbahçe'nin aldığı beraberliğin ardından Galatasaray'ın ekstra motive olduğunu ve sezonun bitimine 4 hafta kala puan farkını 47'ye çıkardığını manşetine taşıdı. Sabah gazetesi ise Galatasaraylı yıldız Mauro Icardi'nin 64 gün aradan sonra ligde golle döndüğünü ve takımının ilk golünü attığını belirtti.
TRABZONSPOR VE BEŞİKTAŞ'TAN DA HABERLER VAR
Fotomaç, Trabzonspor'un 64 puanla üçüncü sırada yer aldığını ve kazanması halinde Fenerbahçe ile puanları eşitleyeceğini, böylece şampiyonluk iddiasını güçlendireceğini yazdı. Aynı gazete, Beşiktaş'ın da Samsunspor karşısında galibiyet alarak serisini sürdürmeyi ve kupa maçı öncesi moral bulmayı hedeflediğini aktardı. Milliyet gazetesi ise Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın transfer politikasına yönelik eleştirilerine yer verdi. Yıldırım, özellikle Cherif ve Kante transferlerine harcanan parayı sorgulayarak taraftarın hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.



