SPOR
Yayınlanma : 01 Mart 2026 20:17
Düzenleme : 01 Mart 2026 20:17

Şok gelişme! Fenerbahçe Beko'da dört isim Dubai ve Abu Dabi'de mahsur kaldı, kulüpten resmi açıklama geldi

Şok gelişme! Fenerbahçe Beko'da dört isim Dubai ve Abu Dabi'de mahsur kaldı, kulüpten resmi açıklama geldi
Fenerbahçe Beko, başantrenör Jasikevicius ve üç çalışanın Dubai ve Abu Dabi'de mahsur kaldığını duyurdu. Bölgedeki olaylar nedeniyle uçuşlar durdurulurken, ekibin güvende olduğu ve dönüş için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Fenerbahçe Beko, başantrenör Sarunas Jasikevicius ve üç kulüp çalışanının Dubai ve Abu Dabi'de bulunduğunu ve bölgedeki olaylar nedeniyle mahsur kaldıklarını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, ekibin güvenli bir bölgede olduğunu ve iletişimlerinin kesintisiz sürdüğünü belirtti.

MAHSUR KALAN EKİP GÜVENDE

Yapılan bilgilendirmeye göre, başantrenör Sarunas Jasikevicius, oyuncu Armando Bacot ve fizyoterapist Jaime Capella Bouza dinlenmek üzere Dubai'ye, sportif direktör Uğur Ozan Sulak ise adidas NextGen Turnuvası'nı izlemek için Abu Dabi'ye gitmişti. Ailenin dört üyesinin bulunduğu bu şehirlerde meydana gelen patlamalar sonrası havaalanlarındaki uçuşlar güvenlik gerekçesiyle geçici olarak durduruldu.

İLETİŞİM SÜRÜYOR, DÖNÜŞ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Güvenli bir bölgede bulunan ekip ile iletişimin kesintisiz devam ettiği vurgulanırken, kendilerinin İstanbul'a getirilmesiyle ilgili tüm adımların Türkiye Cumhuriyeti'nin yetkilileri ve yerel birimlerle koordineli bir şekilde atıldığı ifade edildi. Bu durumun Antalyaspor maçında bazı oyuncuların forma giyemeyeceği anlamına geldiği belirtiliyor.