SPOR
Yayınlanma : 27 Aralık 2025 13:16
Düzenleme : 27 Aralık 2025 13:16

Serdal Adalı'dan TFF'ye acil yabancı VAR hakemi talebi: 'Kaçınılmaz hale geldi!

Serdal Adalı'dan TFF'ye acil yabancı VAR hakemi talebi: 'Kaçınılmaz hale geldi!
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, TFF'ye acil yabancı VAR hakemi atanması çağrısı yaparak, 'Emeğimizi yedirmeyeceğiz' dedi. Adalı, kendisine verilen cezaları da sert dille eleştirdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, kulübün divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) yönelik sert eleştirilerde bulunarak yabancı VAR hakemi atanmasını istedi.

Yabancı VAR hakemleri kaçınılmaz

Adalı, TFF ve MHK ile yaptığı görüşmelerde de bu öneriyi sunduğunu belirterek, 'Yabancı VAR artık kaçınılmaz bir gereklilik. Emeğimizi ve alın terimizi yedirmeyeceğiz! Bir adım da geri atmayacağız!' ifadelerini kullandı. Camianın bu konuda tek ses olacağına inandığını vurgulayan Adalı, 'Birlikteyken alamayacağımız hiçbir hak yoktur!' dedi.

Ceza yağmuru ve ödenen cezalar

Adalı, konuşmasında kendisine ve kulübe yönelik uygulanan cezaları da eleştirdi. Görev süresinin henüz bir yılını doldurduğunu ancak sürenin üçte birinin cezalarla geçtiğini belirten Adalı, 'Hangi kulüp başkanı bu kadar ağır cezalar aldı? Ödediğim para cezalarını saymıyorum bile!' diyerek tepkisini dile getirdi. Nezaketlerinin zayıflık, sertliklerinin ise ekranlarda bağırmak olarak algılanabileceğini ima etti ve Beşiktaş için bedel ödemeye devam edeceğini söyledi.