Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği, Galatasaray'ı konuk edecek. Ancak bu mücadele öncesi takımın Nijeryalı futbolcusu Henry Onyekuru, süresiz kadro dışı bırakıldı.
TEKNİK DİREKTÖRÜN AÇIKLAMALARI
Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Volkan Demirel, Onyekuru ile ilgili kararının arkasında durarak, "Ben Onyekuru'yu oynatabilirim de oynatmayabilirim de. Performansından memnun kalmadığımda bunun farklı bir şekilde lanse edilmesi, hem kulübümüze hem de takımımıza zarar verir" dedi. Onyekuru'nun hala kulüplerinin oyuncusu olduğunu ve 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu belirtti.
SOSYAL MEDYADA GÖNDERME
Demirel'in açıklamalarının ardından Onyekuru, sosyal medya hesabından "Teşekkürler hocam" yazılı bir paylaşımda bulunarak, teknik direktöre imalı bir yanıt vermiş oldu. Bu durum, taraftarlar arasında merak uyandırdı ve önümüzdeki maçın atmosferini daha da heyecanlı hale getirdi.



