Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son haftasında deplasmanda Manchester City ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Etihad Stadı'nda saat 23.00'te başlayacak karşılaşma öncesinde teknik direktör Okan Buruk, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu ve kadro tercihlerine dair merak edilenleri yanıtladı.
OYUNCULARIN DURUMU VE KADRO KARARLARI
Buruk, maç kadrosunda yer alan oyuncuların durumuna ilişkin bilgi verirken, özellikle Lucas Torreira'nın yedek başlamasının ardında yatan nedeni de açıkladı. Bazı oyuncuların ufak tefek ağrılarının bulunduğunu belirten Buruk, "Ufak tefek ağrıları olan oyuncularımız var, Yunus ve Torreira gibi. Oyunun devamında kullanılabilecek durumdalar. Onlara da bir parantez açmak lazım. Yunus bu anlamda sakat olsa bile takımla olmaya çalışıyor. Bu bizim için çok önemli ve değerli. Torreira'nın da ufak bir ağrısı oldu. O da bugün bizimle olacak. Diğer oyuncularımız da hazır bekliyor." ifadelerini kullandı.
ROTA YOLDAŞLARI BEKLİYOR
Teknik direktör Buruk, sakatlıklarına rağmen mücadele etmek isteyen oyuncuların olduğunu vurgularken, yedek kulübesindeki diğer oyuncuların da maça hazır beklediğini sözlerine ekledi. Bu durum, Galatasaray'ın Manchester City karşısında sahaya çıkacağı kadronun ne kadar esnek ve dinamik olabileceğine işaret ediyor.



