Süper Lig'de Galatasaray'ı art arda dördüncü kez şampiyon yapan teknik direktör Okan Buruk'a, Lazio kulübü tarafından teklif yapılacağı öğrenildi.
BURUK, LAZIO'YA İLK ADAY
Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın 26. kez şampiyon olmasının ardından, kulüpte hareketli günler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, kadrosundaki yıldız futbolcular Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz ve Lucas Torreira gibi isimler için teklifler alırken, bu kez teknik direktör Okan Buruk'a talip çıkması dikkat çekti. TuttoMercato'nun haberine göre, Lazio Sportif Direktörü Angelo Fabiani, teknik direktör listesinde Buruk'u ilk sıraya yerleştirdi.
TAKİP ALTINDA
Lazio'nun, Galatasaray'ın Süper Lig'deki başarılarını ve Şampiyonlar Ligi'ndeki etkileyici performansını göz önünde bulundurarak Buruk'u uzun bir süredir takip ettiği ifade ediliyor. İtalyan ekibi, Maurizio Sarri sonrası ilk tercih olarak Okan Buruk'u belirledi. Ayrıca, Buruk'un daha önce Tottenham'ı reddettiği ve Al Ittihad'ın da kendisine teklif yapmayı planladığı iddia ediliyor. Alternatif isimler arasında ise Fabio Pisacane, Thiago Motta ve Raffaele Palladino'nun bulunduğu kaydedildi. Galatasaray ile 4 sezondur başarılı bir performans sergileyen Buruk, 144 galibiyet, 28 beraberlik ve 31 mağlubiyetle 2.27'lik bir puan ortalaması yakalamış durumda.



