Sprint yarışında birinci olarak podyumun zirvesine dönmenin kendisi için büyük önem taşıdığını belirten Lando Norris, 'Sprint yarışı olsa da zirveye geri dönmek harika, bizim için iyi bir gündü' ifadelerini kullandı. Sıcak hava koşullarının aracın içinde zorlayıcı olduğunu ve hata yapmamak için hem zorladığını hem de sakin kalmaya çalıştığını ekledi.
PERFORMANSI KORUMA MÜCADELESİ
Norris, hafta sonuna iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak bu performansı sürdürmeleri gerektiğini vurguladı. Araç ayarları konusunda büyük değişiklikler beklemediğini ve mevcut iyileştirmelerden memnun olduğunu dile getiren McLaren pilotu, 'Sıralama turları için muhtemelen çok fazla ayar değişikliği yapmayacağız. Şu ana kadar ayarlardan iyi verim aldık' dedi. Sadece dünden farklı olmasını istediği birkaç küçük ayar olduğunu ve bunları gerçekleştireceklerini belirtti.
SINIRLARI WZORLAMAYA DEVAM
Umarım biraz daha performans gösterebileceklerini ancak diğer takımların da aynı şekilde gelişeceğini bildiğini söyleyen Norris, 'Bu yüzden işimize odaklanıp sınırları zorlamaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu. Norris'in sprint zaferi, McLaren'in hafta sonuna iddialı başladığını gösterirken, pazar günkü ana yarışta da rekabetin oldukça kızışabileceğinin işaretlerini verdi.



