TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun raporunu kamuoyuna açıklamasının ardından 'sürecin yasal adımları' için harekete geçti.
PARTİ TURLARI BAŞLIYOR
Kurtulmuş, Ramazan sonrasında Meclis gündemine gelmesi gereken düzenlemeler kapsamında siyasi partilere ziyaret turuna çıkıyor. 24-25 Şubat tarihlerinde, partilerin TBMM’deki grup yönetimleriyle bir araya gelmeyi planlıyor.
İLK ZİYARETLER YARIN
Kurtulmuş, yarın saat 12.00'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, saat 15.30'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ve saat 16.30'da DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ile Tuncer Bakırhan'ı Meclis’teki makamlarında ziyaret edecek. Çarşamba günü ise saat 15.00’te Yeni Yol Partisi Grup Yönetimini, saat 16.00'da AK Parti Grup Başkanlığını ziyaret edecek.



