Kanada'da düzenlenen yarışı birinci olarak tamamlayan Kimi Antonelli, takım arkadaşı George Russell ile yaşadığı rekabetin zorlu ama bir o kadar da eğlenceli geçtiğini belirtti.
REKABETİN KEYİF VEREN ANLARI
Antonelli, "George ile eğlenceli bir mücadele verdik. Tam anlamıyla sınırları zorladık ama rüzgar nedeniyle işimiz hiç kolay değildi, özellikle 10. viraj oldukça zorluydu." dedi. Pilot, Russell'ın aracındaki arızanın üzücü olduğunu ifade ederek, "Temposu çok iyiydi ve daha da güzel bir mücadele verebilirdik." şeklinde konuştu.
GELECEK YARIŞA ODAKLANIYORUZ
Kanada'daki başarısının ardından genç pilot, sezonun bir sonraki ayağına odaklandıklarını belirterek, "Şimdi bir sonraki yarışa odaklanacağız. Çıtayı sürekli olarak yükseltmeliyiz. Ferrari, Red Bull ve McLaren ileriye doğru bir adım atmış durumda. Bu yüzden çabalamaya devam etmeli ve her şeye hazır olmalıyız." dedi.



