Karabük'te 19 Mart tarihinde meydana gelen iki otomobilin çarpışmasıyla oluşan trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Kazanın ardından hayatta kalan 1 yaşındaki Asel bebek, önce annesini, ardından da babasını kaybetti. Bu trajik olay, yürekleri burktu.
KAZA ANININ DETAYLARI
Arefe günü Karabük-Yenice karayolundaki Deligeç Tüneli yakınlarında yaşanan kazada, Enes Aydın'ın kullandığı 78 YE 123 plakalı otomobil kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Erdem B. yönetimindeki 67 AEB 367 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Yağmur Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, sürücüler ve bebekler Asel Lina Aydın (1), İnci B. (1) ile Ayhan B. (39) yaralandı.
ASEL BEBEĞİN HAYATA TUTUNUŞU
Kazada ağır yaralanan sürücülerden Enes Aydın, hastanede verdiği yaşam mücadelesini üç gün sonra kaybetti. Feci kazada, annesi ve babası vefat eden 1 yaşındaki Asel Lina Aydın'ın hayatta kalması, yaşanan büyük acının ortasında bir nebze de olsa teselli oldu.



