GÜNDEM
Yayınlanma : 12 Temmuz 2026 02:45
Düzenleme : 12 Temmuz 2026 02:45

İçişleri Bakanlığı'ndan uluslararası suçlulara büyük darbe

İçişleri Bakanlığı'ndan uluslararası suçlulara büyük darbe
İçişleri Bakanlığı, uluslararası düzeyde aranan 54 suçlunun yakalandığını ve Türkiye'ye iade edildiğini açıkladı, operasyonların devam ettiğini vurguladı.

İçişleri Bakanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, uluslararası ve ulusal düzeyde aranan 54 suçlunun yakalanarak Türkiye'ye iade edildiğini duyurdu.

SUÇLULARIN İADESİ DEVAM EDİYOR

Bakanlık, yaptığı açıklamada, "Kırmızı bültenle ve ulusal seviyede aradığımız organize suç örgütü üyelerini, zehir tacirlerini yakalayıp ülkemize geri getirmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Ayrıca, bu başarıda emeği geçen kahraman polisler, bakanlıklar ve daire başkanlıklarına teşekkür etti.

ÖZEL OPERASYONLARLA YAKALANDILAR

Mersin'de gerçekleştirilen bir operasyonda, MİT'in tespit ettiği kırmızı bültenle aranan uluslararası uyuşturucu kaçakçısı da yakalandı. Bunun yanı sıra, sokak çetelerine yönelik yapılan operasyonda 7 ilde toplam 54 kişinin gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.