GÜNDEM
Yayınlanma : 21 Kasım 2025 12:13
Düzenleme : 21 Kasım 2025 12:13

Güngören'de kargo kavgası: Esnaf silahla iki çalışanı yaraladı

Güngören'de kargo kavgası: Esnaf silahla iki çalışanı yaraladı
Güngören'de bir esnaf, çalınan kargoları nedeniyle kargo çalışanlarını silahla yaraladı. Olay sonrasında esnaf kaçtı, kargo çalışanları hastaneye kaldırıldı.

Olay, Güngören ilçesi Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde saat 13.00 sıralarında gerçekleşti. İddialara göre, Merter'de bir esnafın kargolarının çalındığı gerekçesiyle kavga ettiği kargo çalışanına önce eliyle vurdu, ardından da silahla yaraladı.

KAÇAN KARGOCU İŞ YERİNE SIĞINDI

Durumu gören arkadaşının bıçakla kendilerini korumaya çalışması üzerine, ilk vurulan kargocu bir iş yerine kaçarak sığındı. Ardından, esnaf ile diğer kargocu arasında küfürlü bir tartışma yaşandı. Bu tartışmanın ardından, arkadaşına yardım eden kargocu da bacağından vuruldu.

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan T.D. ve D.T. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan esnaf H.K.'yi arama çalışmaları sürüyor. Olayı gören tanık Serdar Karabük,