Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Neşecan Çekici, bu yıl 27-28 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan 20. GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çekici, dünyadaki hızlı değişim karşısında sektörün sorunlarını farklı bakış açılarıyla ele almayı ve sürdürülebilir çözümler geliştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.
DÖNÜŞÜM VE YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇILARI
Zirvenin, ekonomik dengelerin, kentlerin, yaşam biçimlerinin ve beklentilerin yeniden tanımlandığı bir dönemde gerçekleşeceğini belirten Çekici, kalıpların dışına çıkarak yeni düşünme biçimlerine alan açmayı amaçladıklarını ifade etti. Kamu, özel sektör ve uluslararası uzmanların katkılarıyla, gayrimenkulün geleceğine dair kapsayıcı bir perspektif ortaya konulması planlanıyor.
SEKTÖR İÇİN STRATEJİK BULUŞMA
20. GYODER Gayrimenkul Zirvesi'nin, sektörde yeni çözüm arayışlarının şekillenmesine katkı sağlaması bekleniyor. Etkinlik, gayrimenkul sektörünün dönüşen dünya koşullarına uyum sağlaması ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmesi için kritik bir platform olarak değerlendiriliyor.



