SPOR
Yayınlanma : 14 Mayıs 2024 16:20

Fenerbahçe'den "Batshuayi" hamlesi

Fenerbahçe'den
Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Michy Batshuayi için harekete geçti. İşte detaylar...

Fenerbahçe Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Michy Batshuayi'nin mukavelesini uzatmak için harekete geçti.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Batshuayi'nin menajeri yeni sözleşme görüşmeleri için İstanbul'a davet edildi. Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un, seçimli genel kurulu beklemeden Belçikalı golcünün işini bitirmek istediği belirtildi. 

Haberde başarılı golcüyle bu hafta içerisinde bir görüşme gerçekleştirileceği ifade edilerek, yönetimin Batshuayi ayrılmak istese de opsiyon maddesini devreye sokarak futbolcunun bedelsiz gitmesinin önüne geçeceği ileri sürüldü. İngiltere'den transfer teklifleri aldığı belirtilen golcü futbolcu da önceliği Fenerbahçe'ye veriyor.

Bu sezon 42 maça çıkan ve 1782 dakika süre alan Michy Batshuayi, 24 kez fileleri havalandırdı, 3 de gol pası verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.