Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu transferinin ardından yeni transfer görüşmeleri hız kazandı. Jose Mourinho'nun ayrılığının ardından yeni teknik direktör arayışları sürerken, sarı-lacivertliler kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'nun transferi ile resmi sözleşme imzalanacak ve takviyeler devam edecek.

EDERSON TRANSFERİ İÇİN MANCHESTER CITY İLE GÖRÜŞMELER
Foot Mercato'nun haberine göre, Fenerbahçe, Ederson için Manchester City'e 12 milyon euro + bonus teklifinde bulundu. Manchester City'nin ise 15 milyon euroluk bir talepte bulunduğu ve görüşmelerin ileri seviyede devam ettiği belirtiliyor. Bu transferin önümüzdeki 24 saat içinde sonuçlanması bekleniyor.

ASENSIO VE JORGE MENDES'İN ROLÜ
Daha önce transferinden vazgeçilen Marco Asensio'nun ismi yeniden gündeme geldi. Hem oyuncu hem de PSG ile yeniden görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Transfer sürecinde menajer Jorge Mendes'in önemli bir rol oynadığı da aktarıldı. Öte yandan, Ederson transferi için Galatasaray'ın da devrede olduğu ve önümüzdeki 24 saatin belirleyici olacağı ifade edildi.


