SPOR
Yayınlanma : 22 Temmuz 2026 03:58
Düzenleme : 22 Temmuz 2026 03:58

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi serüvenine başlıyor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi serüvenine başlıyor
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Gornik Zabrze ile karşılaşacak. Yeni transferler kadroda yer alıyor, ancak bazı önemli isimler eksik.

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi maçında Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Polonya'nın Gornik Zabrze takımını ağırlayacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HASRETİ SONA ERİYOR

Sarı-lacivertliler, 17 sezonluk bir bekleyişin ardından Devler Ligi'nde mücadele etmek için sahaya çıkacak. Kadıköy'de saat 21:00'de başlayacak olan bu önemli karşılaşmada, Litvanya Futbol Federasyonu'ndan Manfredas Lukjancukas maçın hakemi olarak görev alacak.

YENİ TRANSFERLER FORMAYI GİYİYOR

Fenerbahçe, yeni transferleri Mason Greenwood ve Nathan Ake'yi UEFA'ya bildirilen kadrosuna ekledi. Ancak sakatlığı nedeniyle henüz forma giyemeyen Vedat Muriç bu maçta yer almayacak. Ayrıca, Dünya Kupası'nda Fransa'nın kadrosunda bulunan Ngolo Kante de eksik oyuncular arasında. Fenerbahçe'nin maç kadrosunda yer alan oyuncular arasında Tarık Çetin, Ederson, Mert Günok ve Marco Asensio gibi önemli isimler bulunuyor.