Fenerbahçe’deki karışıklıkların ardından yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Gazeteci Fatih Demirkol'un aktardığına göre, sarı-lacivertli takımda soyunma odasında büyük bir gerilim yaşandı.
GUENDOUZI'NİN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER
İddialara göre, takımın en az sevilen oyuncularından Matteo Guendouzi, bazı takım arkadaşlarıyla sert bir tartışma içerisine girdi. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Kerem Aktürkoğlu, Milan Škriniar ve Nélson Semedo’nun Guendouzi’nin üzerine yürüdüğü öne sürüldü.
YUMRUKLAŞMA NOKTASINA GELİNDİ
Soyunma odasında tansiyonun giderek arttığı ve Guendouzi ile Anderson Talisca arasında fiziksel bir müdahaleye yol açacak kadar gergin bir atmosferin oluştuğu bildirildi. İki oyuncunun yumruklaşma noktasına geldiği belirtiliyor. Fatih Demirkol'un açıklamaları, bu olayın Fenerbahçe için ne denli ciddi bir durum olduğunu ortaya koyuyor.



