Eskişehir-Seyitgazi Karayolu'nda meydana gelen feci trafik kazası, yürekleri ağza getirdi. Yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir tırın, karşı şeride geçerek bir otomobili altına alması sonucu yaşanan dehşette bir kişi hayatını kaybetti, biri ağır olmak üzere iki kişi ise yaralandı. Kaza anı, bir aracın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
TIR OTOMOBİLİ EZDİ, CAN PAZARI YAŞANDI
Saat 17.00 sularında gerçekleşen kazada, 48 yaşındaki Zafer Çivi'nin kullandığı 03 AK 218 plakalı otomobil, tırın altında kalarak adeta ezildi. Kazada otomobil sürücüsü Zafer Çivi ve yolcu Ela Can Çivi (18) yaralanırken, araçta bulunan 43 yaşındaki Kezban Çivi ise olay yerinde hayatını kaybetti.
EKİPLER SEFERBER OLDU, YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışmasıyla otomobil içerisinde sıkışan ölü ve yaralılar güçlükle çıkarıldı. Yaralılar, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ela Can Çivi'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, hayatını kaybeden Kezban Çivi'nin cenazesi de aynı hastanenin morguna götürüldü. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.



