Elazığ ve Bingöl'ü birbirine bağlayan kara yolunda yaşanan trajik bir trafik kazası, yürekleri dağladı. Mustafa Şen yönetimindeki 43 ACC 141 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak ters döndü. Bu feci kazada, otomobil sürücüsü Mustafa Şen olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan üç kişi ise yaralandı.
CAN PAZARINA DÖNEN YOLDA HIZIR GİBİ YETİŞTİLER
Kazanın hemen ardından, çevredeki duyarlı vatandaşların acil durum ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Ekipler, kısa sürede olay yerine ulaşarak yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Elazığ'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu elim kazada hayatını kaybeden Mustafa Şen'in cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Jandarma ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede kapsamlı incelemeler yaparak olayın nedenlerine dair delil topladı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



