GÜNDEM
Yayınlanma : 26 Aralık 2025 23:46
Düzenleme : 26 Aralık 2025 23:46

Diyarbakır'da işçi servisi kontrolden çıktı: 16 kişi yaralandı

Diyarbakır'da işçi servisi kontrolden çıktı: 16 kişi yaralandı
Diyarbakır'da kontrolden çıkan işçi servisi minibüsünün devrilmesi sonucu 16 kişi yaralandı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, bir işçi servisi minibüsünün kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu 16 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Diyarbakır-Viranşehir kara yolu üzerindeki Ardantepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 34 LHL 23 plakalı minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi üzerine devrildi.

ACİL MÜDAHALE BAŞLATILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Devrilen minibüste bulunan ve yaralanan 16 kişi, ambulanslarla bölgedeki çeşitli hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarıyla ilgili henüz ayrıntılı bir bilgi paylaşılmadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Jandarma ekipleri, kazanın nedeni ve sorumlularını belirlemek üzere soruşturma başlattı. Kazaya karışan minibüsün sürücüsünün kimliği ise henüz öğrenilemedi. Olayla ilgili incelemeler devam ederken, yetkililer trafik güvenliği konusunda uyarılarda bulundu.