Yıllar önce katıldığı Oryantal yarışması ve Survivor programıyla tanınan Didem Ceran, hayranlarını üzen bir haberi paylaştı. Son olarak Güney Kore'de 15 saat süren bir yüz nakli ameliyatı geçiren Ceran, durumunu takip eden sevenlerine kansere yakalandığını duyurdu.

KANSER SÜRECİNİ PAYLAŞTI
Fenomen isim, sosyal medya üzerinden yayınladığı bir video ile duygularını aktardı. Açıklamasında, "Bir şeyi artık saklamak istemiyorum. Biyopsi sonucumu bugüne kadar açıklamıyordum çünkü kimseyi üzmek istemiyordum. Ama artık susmak istemiyorum; göğüs kanseri sürecinin içindeyim" dedi. Ceran, ağır ilaçlar kullandığını ve sinir sisteminin hassas olduğunu belirtti.

DESTEK VE SORUMLULUKLAR
Ceran, bu süreçte kimin yanında olduğunu ve kimin sadece kendi ihtiyaçlarını öncelediğini anladığını ifade etti. Dışarıdan gelen ekonomik ve duygusal baskıların arttığını belirten Ceran, "Artık kimsenin ekonomik sorumluluğunu üstlenmiyorum, kimsenin problemini kendi problemim yapmıyorum. Bu bir kırgınlık değil, bir bilinçtir" diye konuştu. Son olarak, yaşadıkları için şükrettiğini ve sağlık önceliği olduğunu vurguladı.


