MAGAZİN
Yayınlanma : 12 Nisan 2026 14:59
Düzenleme : 12 Nisan 2026 14:59

Didem Ceran, Kore'deki yüz nakli sonrası son halini paylaştı: 'Bebeksiliğim yapay zeka değil

Didem Ceran, Kore'deki yüz nakli sonrası son halini paylaştı: 'Bebeksiliğim yapay zeka değil
Didem Ceran, Kore'de geçirdiği yüz nakli sonrası gelişim sürecini paylaştı ve eleştirilere yanıt verdi: 'Bebeksiliğim yapay zeka değil'.

Oryantal Star ve Survivor yarışmalarıyla tanınan Didem Ceran, yıllar sonra geçirdiği estetik operasyonla yeniden gündeme geldi. Şimdi sosyal medyada fenomen haline gelmiş olan Ceran, ameliyat sonrası gelişim sürecini takipçileriyle gün gün paylaşıyor.

Didem Ceran, Kore\

YÜZ YAPISI TAMAMEN DEĞİŞTİ

Şubat 2026'da Güney Kore'deki özel bir klinikte yüz nakli olan Didem Ceran, operasyon sonrası yüz yapısının tamamen değiştiğini belirtti. Ceran, yapay zeka ile düzenlenmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı ve bu paylaşım yoğun eleştirilere maruz kaldı. Eleştirilerin arasında, “Kendinizi kandırmayın, yüzünüz hala oturmadı.” gibi yorumlar yer aldı.

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Ceran, eleştirilere aldırış etmemeye çalışsa da, takipçilerinin yorumları dikkatle inceleniyor. Eleştirilere yanıt veren Ceran, “Bebeksiyim, yapay zeka değil.” diyerek kendini savundu. Ayrıca, “Fotoğrafıma yapay zeka diye suçlamalar geldi. Hanginiz kendinizle oynamadan fotoğraf paylaşıyorsunuz? Benim yapay zeka araçlarını kullanmam, işimi anladığımı gösterir.” şeklinde ifadelerde bulundu.