GÜNDEM
Yayınlanma : 09 Mart 2026 03:50
Düzenleme : 09 Mart 2026 03:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile telefonla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile telefonla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde bölgedeki çatışmalar ve diyalog yolları hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşme, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından duyuruldu.

DİPLOMASİDE FIRSAT VERMELİYİZ

Görüşmede, bölgedeki çatışmalı süreçler ve son gelişmeler hakkında önemli değerlendirmeler yapıldı. Erdoğan, her şeye rağmen diplomasiye fırsat verilmesi gerektiğini vurgulayarak, sorunların diyalog yoluyla çözümü ve müzakerelere dönülmesi adına görüşmelerine devam ettiğini ifade etti.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ İLETİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'a yönelik saldırılar nedeniyle Veliaht Prens Selman'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu telefon görüşmesi, bölgedeki gerginliklerin düşürülmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.