Çorlu'nun Reşadiye Mahallesi Kumyol Caddesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen bir trafik kazasında iki genç kız yaralandı. Kaldırımda yürüyen Damla Y. ve Sinem Y., göz doktoru Ö.K.'nın kullandığı 59 AKG 088 plakalı kamyonete çarptı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KAÇTI
Çarpmanın şiddetiyle savrulan genç kızlar yaralanırken, sürücü Ö.K. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralanan Damla Y. ve Sinem Y.'yi Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Genç kızların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
GÖZALTI VE ALKOL TESTİ
Kaçan sürücü Ö.K., Havuzlar Mahallesi'nde başka bir araca çarparak kaza yaptı ve polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan alkol testinde Ö.K.'nın 4.25 promil alkollü olduğu belirlendi. Güvenlik kamerası kayıtlarının da incelendiği kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


