Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde 16 Nisan tarihinde bir mandıraya girerek büyükbaş hayvan çalan hırsızlar, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yakalandı.
HIZLI OPERASYON
Olayın ardından yapılan ihbar neticesinde, Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçti. Olay yerinde ve çevresinde gerçekleştirilen detaylı incelemeler sonucunda şüphelilerin kaçış güzergahları belirlendi. Jandarma, şüpheli bir aracı takibe aldı ve bu araç, Ankara'nın Çubuk ilçesinde durduruldu.
TUTUKLAMALAR VE HAYVANIN BULUNMASI
Araçta bulunan A.M. ve M.M. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Yapılan araştırmalar sonucunda çalınan büyükbaş hayvanın, şüpheliler tarafından Çubuk ilçesindeki bir hayvan pazarında üçüncü bir şahsa satıldığı tespit edildi. Satın alan kişi de belirlenerek, hayvan sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, adliyeye sevk edildi ve haklarında tutuklama kararı verildi.



