Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde balık tutmak için gittiği baraj göletinde hayatını kaybeden emekli polis Faruk Seringeç'in ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı.
GÖLET KENARINDA KAYBOLDU
Olay, akşam saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Kesik Baraj Göleti'nde meydana geldi. İddialara göre, Faruk Seringeç, bir arkadaşıyla birlikte balık tutmak amacıyla gölete gitti. Seringeç, su kenarında avlanırken, arkadaşı göletin daha yukarısına çıktı. Bir süre sonra geri döndüğünde Seringeç'in yerinde olmadığını fark etti.
EKİPLER SEFERBER OLDU, CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Arkadaşının acil yardım hattı 112'yi araması üzerine olay yerine jandarma, sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, gölet ve çevresinde kapsamlı bir arama kurtarma çalışması başlattı. İtfaiyeye bağlı dalgıçların yaklaşık 1 saat süren titiz çalışması sonucunda Faruk Seringeç'in cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, emekli polis memurunun cenazesi otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



