Avrupa'da sonbahar dönemi yaklaşırken, tatil planları yapan emeklilerin yeni rotası belli oldu. Ünlü seyahat yazarı Simon Calder, huzurlu ve bütçe dostu bir tatil için Fransa'nın güneyindeki Cassis’i öneriyor.
CASSIS'İN CENNETİ
Marsilya'nın sadece 20 kilometre doğusunda yer alan Cassis, son dönemde seyahat uzmanlarının en çok tercih ettiği yerlerden biri haline geldi. Simon Calder, bölgenin hem ulaşım kolaylığı hem de ekonomik yapısıyla emekliler için mükemmel bir seçenek sunduğunu vurguluyor. Uygun fiyatlı uçuşlar ve konforlu ulaşım imkanlarıyla dikkat çeken bu kasaba, tatilcilerin ilgisini çekiyor.
HUZURLU BİR KAÇAMAK İÇİN İDEAL
Cassis, yürüyerek keşfedilebilecek düz yapısıyla ve muhteşem doğal güzellikleriyle tatilcileri kendine çekiyor. Doğa ile iç içe bir rota sunan Calanques Milli Parkı, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanıyor. Ayrıca, kasabanın kalbinde yer alan Port de Cassis, deniz manzarası eşliğinde dinlenmek isteyenler için ideal bir mekan sunuyor. Ekonomik kafe ve restoranlar, emeklilerin keyifli bir tatil geçirmelerine olanak tanıyor.



