SPOR
Yayınlanma : 17 Mayıs 2026 23:36
Düzenleme : 17 Mayıs 2026 23:36

Antalyaspor küme düştü: Teknik direktörden 'trajedi dolu gece' açıklaması

Antalyaspor küme düştü: Teknik direktörden 'trajedi dolu gece' açıklaması
Antalyaspor, Kocaelispor'u yenmesine rağmen ligden düştü. Teknik Direktör Sami Uğurlu, 'Bizim için trajedi dolu bir gece oldu. Çok üzgünüz' dedi.

Trendyol Süper Lig'in 34. ve son haftasında sahasında Kocaelispor'u 1-0 mağlup etmesine rağmen ligden düşen Hesap.com Antalyaspor'da teknik direktör Sami Uğurlu, yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi.

TRAJEDİ DOLU BİR GECE

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğurlu, maç sonrası konuşmanın zorluğuna vurgu yaparak, "Bizim için trajedi dolu bir gece oldu. Çok üzgünüz." ifadelerini kullandı. Kendi sahalarında galibiyete ihtiyaç duydukları bir maçı kazandıklarını belirten Uğurlu, "Kocaelispor da maça çok iyi hazırlanmış, tebrik ederim. Mücadelemizi verdik, galip ayrıldık ama yetmedi. Diğer maçlardan beklediğimiz skorlar gelmedi. Umutlandık ama olmadı." dedi.

SON HAFTAYA KALMAMALIYDI

Takımın küme düşmesinde kendi paylarını da kabul eden Uğurlu, "Elimizden geleni yaptık ama yetmedi. Sonuçta Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ligi bitirmişlerdi. Oraya bırakmamak, kimseye bağlı kalmamak gerekiyordu. Bizim de yaptığımız hatalar muhakkak vardır. Takım küme düştüyse bizim de o sorumluluğu almamız gerekiyordu. Kendi adıma bu sorumluluğu her zaman aldım." şeklinde konuştu. Uğurlu, transfer veya diğer sorunlar hakkında konuşmayacağını, bulundukları şartlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ancak gücünün bu kadarına yettiğini sözlerine ekledi. "Son haftaya kalmaması gerekiyordu." diyerek de hayal kırıklığını dile getirdi.