Günün spor sayfalarında, 11 Mayıs 2026 tarihli gazetelerde spor gündeminden en son gelişmeler ve transfer haberleri yer aldı.
GALATASARAY'IN DOMİNASYONU
Süper Lig'de üst üste 4, toplamda ise 26'ncı şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Türk futbolunda dikkat çekici bir dominasyon sağladı. Taraftarlar, bu başarıyı kutlamak için tribünlerde hemen 'Hedef 27' pankartı açtı.
FENERBAHÇE'DEN TARİH YAZAN BAŞARI
Fenerbahçe, erkek futbolunda bekleneni veremese de kadınlarda büyük bir başarı elde ederek tarih yazdı. Kulüp, futbol, basketbol ve voleybolda erkek ve kadın 6 takımıyla şampiyonluk yaşayan tek kulüp olmayı başardı.
BEŞİKTAŞ'TAN YALÇIN'IN AÇIKLAMALARI
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, görevine devam ettiğini ve gelecek sezon için planlamalar yaptıklarını açıkladı. Kadroda bir yeniden yapılanmaya gideceklerini ve 1-2 yıl acı çekeceklerini belirtti. Ayrıca, Trabzonspor'un İstanbul takımlarından topladığı puanların da dikkat çektiği bir sezon yaşandı.



