Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'da işçilerle yaptığı iftardan sonra Sultanbeyli'de ikamet eden Mahruze Keleş'in evine geldi. Burada vatandaşların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Erdoğan'ın ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü.

MEB erişime açtı! İşte yeni müfredat MEB erişime açtı! İşte yeni müfredat

Ziyaret sonrası bir süre sokakta yürüyen Erdoğan, vatandaşları selamlayarak ramazanlarını tebrik etti. Bu sırada Melisa Doğan adlı küçük kıza bebek hediye eden Erdoğan, tezahüratlar eşliğinde ilçeden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti sonrası konuşan Mahzure Keleş, "Cumhurbaşkanımız geldi, dünyalar benim oldu. Sanki yeniden doğmuş gibi oldum. Sanki evime Hazreti Ömer geldi. O dünyaların cumhurbaşkanı. Ben çok sevindim, çok şaşırdım. Aniden geldi, Bir şey yiyemedi, çok yorgundu. Rabbim ona uzun ömürler versin. Binali Yıldırım'ı da Süleyman Soylu'yu da bekliyorum. Onu da çok seviyorum. Sanki Peygamberimiz geldi, evliyamız geldi. Torunlarıma başörtü getirdi, onlarda örtünecek. Böyle bir cumhurbaşkanı başka hiç bir yerde yok" diye konuştu.

Keleş, 31 Mart yerel seçimlerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Sana kete yaparım ama oy vermem." sözleriyle gündemde yer almıştı. Erdoğan, Keleş'i kısa süre önce telefonla arayarak kendisini ziyaret edeceğini söylemişti.

Yaklaşık 1 yıl önce Mahruze Keleş, kameralara yansıyan açıklamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini ve evinde ağırlamak isteğini söylemişti. Mahruze Teyze, "Son nefesime kadar oyum Erdoğan'a" ifadesini kullanmıştı.