İşte gazeteci cinayetlerinin en çok işlendiği ülkeler İşte gazeteci cinayetlerinin en çok işlendiği ülkeler

Koç ve Yükselen Koç
Bu hafta maddi konularınızla alakalı bazı değişiklikler söz konusu olacak. İç sesinize kulak vererek hareket etmeniz faydalı olacaktır. İşinizle alakalı olarak yeni kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için yeni kazanç yolları arayışında olacağınız bir hafta. Hafta sonu kazançlarla ve işle ilgili konularda olumlu görüşmeler sizleri bekliyor.
Boğa ve Yükselen Boğa
Bu hafta ilişkilerinizle alakalı konular gündeminizde. Gerek ikili ilişkilerinizde gerekse de ortak çalışmalar yürüttüğünüz işlerde kendinizi sorgulayacaksınız. Hedef ve planlarınızla alakalı beklenmeyen fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hafta sonu eğitimle ya da yurt dışıyla bağlantılı konularda verimli sonuçlar alınabilirsiniz.
İkizler ve Yükselen İkizler
Bu hafta sağlığınız ve kariyerinizle alakalı konular gündeminizde olacak. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak ve hızlı çözümler üretmek isteyeceksiniz.  Hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Farkındalıklarınızın artacağı bir hafta sizleri bekliyor.
Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bu hafta kendinizi dinleyerek hayatınızı, hedef ve planlarınızı sorgulamak isteyeceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak planlar yapacaksınız. Eğer evliyseniz ve çocuklarınız varsa onlarla alakalı konular ön plana çıkacak. Hayattan alınan keyfin ve geleceğe yönelik hedeflerinizi sorgulayacaksınız. 
Aslan ve Yükselen Aslan
Bu hafta aileniz ve evinizle alakalı konular ön plana çıkıyor. İş yerinizle ilgili istek ve beklentilerinizi net bir şekilde ortaya koyacaksınız. Kendinizi açık bir şekilde ifade ettiğiniz takdirde olumlu gelişmeler yaşanabilirsiniz. Ailevi konularla ve evle daha çok ilgileneceksiniz. Hafta sonu ise işle ilgili olumlu görüşmeler yaşayacaksınız.
Başak ve Yükselen Başak
Bu hafta komşularınız, akrabalarınız, arkadaşlarınız ve kardeşleriniz gibi yakın çevrenizdeki kişilerle alakalı bazı konular gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle bir araya gelerek keyifli vakit geçireceksiniz. Ticari ya da eğitimle ilgili konularda farklı fikirler geliştireceksiniz. Hafta sonu özel hayata dair etkileyici konuşmalar yapmak için doğru zaman.
Terazi ve Yükselen Terazi
Bu hafta maddi konularınızla alakalı gelişmeler söz konusu olacak. Ailenizle bir araya gelerek ilişkilerinizi geliştirmek için uygun bir hafta. Bu hafta değer verdiğiniz sevdiğiniz kişilerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kazançların ve değer verilen konular gündemde olacak. Başkalarından gelecek maddi yardımlar olabilir. 
Akrep ve Yükselen Akrep
Bu hafta özel hayatınızla alakalı konular ön plana çıkabilir. Eğer ilişkiniz varsa ayrılık kararı alabilir, ilişkiniz yoksa da yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bu hafta bir konuya takılmadan önünüze bakmanız faydalı olacaktır. Bireysel anlamda oldukça etkili çalışmalar yapacaksınız. Hafta sonu ilişkilerde güzel paylaşımlar olacaktır.
Yay ve Yükselen Yay
Bu hafta tamamen sizden bağımsız olan olay ve durumlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Günlük rutinlerinizle alakalı bazı yenilikler yapacaksınız. Bu hafta çalışmalarınızla alakalı olarak yeni fikirler üretebilirsiniz. Aile içinde yeni bir düzen kurmanız olası. Hafta sonu işle ilgili konularda verimli konuşmalar yapılabilirsiniz.
Oğlak ve Yükselen Oğlak
Bu hafta sosyal hayatınızda hareketlilik yaşanabilir. Eğer çocuklarınız varsa onların eğitimleriyle alakadar olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ya da eşinizle paylaşımda bulunabilir ve birlikte keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerde etkili konuşmalar yaşanabilir.
Kova ve Yükselen Kova
Bu hafta bir süredir evinizde yapmak istediğiniz değişiklikleri yapacaksınız. Geçmişinizdeki bazı konuların yeniden gündeme geleceği bir haftadasınız. Eski problemlerin gün yüzüne çıkması yüzünden yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayı tercih edebilirsiniz. İş hayatınızın yoğun olacağı bir hafta sizleri bekliyor.
Balık ve Yükselen Balık
Bu hafta hayatınızı ele alarak irdeleyecek ve bakış açınızı sorgulamak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızın ön plana çıkacağı bir haftadasınız. Bu hafta ilişkilerinizde duygusal yönleriniz ön planda olacak ve karşınızdaki kişiye acıma duygusuyla yaklaşacaksınız. Hafta sonu gruplar içindeki iletişimin ön plana çıkacak.