Devlet Bahçeli basın toplantısında muhalefeti topa tuttu! Devlet Bahçeli basın toplantısında muhalefeti topa tuttu!

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de gerçekleştirdiği 1.5 saatlik görüşme, İYİ Parti içinde büyük tartışmalara neden oldu. Özellikle MHP'den ayrılıp İYİ Parti'yi kuran ekibin tepkisi sert oldu.

"Saray'a Teslim Olmuş MHP'de Yer Almayız Dedik"
MHP kökenli bir siyasetçi, "Biz Saraya teslim olmuş MHP'de yer almayız diyerek bu partiyi kurduk. Dün teslim olmadık, bugün de teslim olmamız beklenemez" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Görüşmeye Rozetsiz Gitmiş
Son kongrenin ardından toparlanma sürecine giren İYİ Parti'de, Akşener'in bu ziyaretle yeni yönetime büyük zarar verdiği ifade ediliyor. Partililer, Akşener'in Cumhurbaşkanı ile görüşürken parti rozetini çıkarmış olmasına dikkat çekti.

"Biz Her Odaya Akşener'in Fotoğraflarını Astık"
Gazete Duvar'a konuşan bir siyasetçi, Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeden iki gün önce katıldığı bir cenaze töreninde İYİ Parti rozeti taktığını belirtti. "Biz genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra genel merkezde her odaya yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu ile birlikte Akşener'in fotoğraflarını astık. Ama gördük ki kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde o rozeti çıkarmış. Yine sosyal medya hesabından İYİ Parti'nin güneşini kaldırıp bulutlu bir hava fotoğrafı koymuş. Görünen o ki parti Akşener'i değil, Akşener partiyi bıraktı" dedi.

Editör: Burak Hakkı Polat