Fenerbahçe'nin transfer dönemindeki hareketliliği devam ederken, gündemde olan Lincoln Henrique'nin transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Süper Lig ekibi Ankaragücü ile Lincoln'ün transferi konusunda anlaşma sağladı. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, aynı zamanda takımdan ayrılacak oyuncular için de görüşmelerini ilerletiyor. Ocak ayında birçok futbolcuyla yollarını ayıran sarı-lacivertlilerin bir sonraki ayrılık adayı ise Lincoln Henrique.

İYİ Parti kurultayı devam ediyor! İYİ Parti kurultayı devam ediyor!

Süper Lig'de 3 takımdan teklif alan 25 yaşındaki futbolcu için en ciddi girişimleri yapan ekip Ankaragücü oldu. Sabah gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe ve Ankaragücü, Lincoln transferi konusunda anlaşma sağladı. Transferin resmiyet kazanması için ise Lincoln Henrique'nin kararı bekleniyor.

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcuyu 2022-23 sezonu başında 3.5 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Bu transferin ardından Lincoln'in takımdan ayrılması, Ankaragücü ile yapılan anlaşma ile netlik kazanacak.