Koray Aydın Meral Akşener Kavgası Kızışıyor Koray Aydın Meral Akşener Kavgası Kızışıyor

Ülkü Ocakları Genel Başkanı makamındayken bile belediye otobüsüne binen, ankesörlü telefondan evini arayan adamı anlamak asıl nimettir. Ali Metin Tokdemir Ülkücü ruhunun temsilidir...

1959 Gümüşhane Kelkit doğumlu olan Ali Metin Tokdemir, ilk ve orta öğrenimini vatan toprağının muhtelif bölgelerinde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini Eskişehir İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Tokdemir, yüksek tahsilini sürdürdüğü yıllar boyunca Ülkücü hareketin pek çok kademesinde yaptığı görevlerle Türk milliyetçiliğine büyük hizmetlerde bulunmuştur.

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcılığı daha sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevlerinde bulunan Ali Metin Tokdemir, aynı zamanda çeşitli gazete ve dergilerde köşe yazarlığı, yazı işleri müdürlüğü ve genel yayın yönetmenliği yaparak ülkücü harekete farklı sahalarda emek vermiştir. Taze bir fidan gibi üzerine titrediği Türk gençliğinin milli ve manevi değerler etrafında yetişmesi için canını dişine takarak adeta serden geçmiştir.

Ömrünün baharında gençliğin eğitimi için büyük bir seferberlik başlatan Metin Tokdemir, haftanın yarısını şehir dışında konferanslarda, seminerlerde ve eğitimlerde geçiriyordu.

Türk milletini müreffeh yarınlara taşımak uğrunda Türk-İslam ülküsünü bayrak edinen Metin Tokdemir; ülkücülerde cisimleşen yüksek Türk ahlâkını bünyesinde barındıran taraflı tarafsız herkesin imrenerek baktığı, örnek ve mümtaz şahsiyettir.

Sabır, azim ve kararlılık timsali Ali Metin Tokdemir, milletvekili olarak aziz Türk milletine hizmet etmeye karar verdikten kısa süre sonra gezilere çıkmıştır. Karadeniz’in vatansever insanlarıyla kucaklaşmak için çıktığı gezilerden birinden dönerken Maçka ilçesine bağlı Başarköy yakınlarında geçirdiği elim trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede 8 Aralık 1995 tarihinde, 36 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.

Nikah şahidi Başbuğ Alparslan Türkeş Olunca, damat olduğunu bile unutan ama dava neferliğini bir an bile unutmadan yaşayan aziz adam ! RUHUN ŞAD OLSUN..