Hollywood'un ünlü aktörlerinden Vin Diesel'ın eski asistanı Asta Jonasson ünlü aktör hakkında dikkat çeken bir suçlamada bulundu. Hollywood'un ünlü aktörlerinden Vin Diesel'a cinsel saldırı iddialarıyla gündeme gelen eski asistanı Asta Jonasson, 2010 yılında Atlanta'da gerçekleşen olayı mahkemeye taşıdı. Vin Diesel'ın 2010'da çekilen "Fast Five" filminin çekimleri sırasında kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu belirten Jonasson, olayın ardından işten çıkarıldığını iddia etti.

Jonasson, Vin Diesel'in kendisini otel odasında taciz ettiğini ve zorla ilişkiye girmeye çalıştığını söyledi. Olayın üzerinden birkaç saat geçtikten sonra işten çıkarıldığını belirten Jonasson, Vin Diesel'ın kardeşi Samantha Vincent tarafından kovulduğunu ifade etti. Ayrıca, Jonasson'un avukatı Claire-Lise Kutlay, müvekkilinin Vin Diesel'i ve cinsel saldırıya izin verenleri mahkemeye taşıyarak sorumlu tutmayı amaçladıklarını belirtti.

Dilan Polat'a şok! Bir dava daha açıldı Dilan Polat'a şok! Bir dava daha açıldı

Dava dilekçesine göre, Jonasson'un Vin Diesel'in otel odasına gitmesinden kısa bir süre sonra aktörün güvenlik görevlileri, onu odadan çıkması için aradı ve Jonasson'un daireyi terk etmesini talep etti. Jonasson, Vin Diesel'i aradığında, çıplak bir şekilde kendisini yatağına çektiğini söyledi. Jonasson'un ifadesine göre, Vin Diesel tarafından elle taciz edildi, öpülmeye zorlandı ve cinsel saldırıya uğradı.

Vin Diesel'in sözcüsü ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Bu iddiaların mahkemede nasıl bir sonuç doğuracağı ve Hollywood'da nasıl bir yankı uyandıracağı ise merakla bekleniyor.