PSG’de bir dönem sona erdi! PSG’de bir dönem sona erdi!

Fenerbahçe ile Pendikspor, Süper Lig'in 29. haftasında Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Fenerbahçe'de futbolcular maç sonu açıklamalarda bulundu.

"HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE BİŞİ GÖRDÜM"

Mert Hakan Yandaş ise yaptığı açıklamada, "Cuma günü İstanbul'a gelme fırsatımız oldu. Bunlar bahane değil. İlk yarıyı taraftarımızı üzecek şekilde çöpe attık. Ben hayatımda ilk defa böyle bişi gördüm, her pozisyonda kaleci sağ taraftan autu kullanırken sol tarafa yürüdü. İzin veriyorlar, niye izin veriyorlar anlamış değilim. Geri dönmeyi bilen vazgeçmeyen bir takımın içinde bulunduğum için çok mutluyum. Maçtan çıktığımda oyuna katkı vermek için yaptığım bir hareket vardı, kimse bir yere çekmesin" ifadelerini kullandı.

Hakem kararlarına yoğun eleştiride bulunan Şafak, "Hakemle ilgili çok sıkıntı var bugün. Bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı. Welinton'un kırmızı kartı olacak iş değil! Herkesin burada emeği var. Fenerbahçeli oyuncular hakemi baskı altına alıyor, Mert Hakan'ın 3 tane sarı kart görmesi lazımdı bugün. Bizim emeğimiz çalınıyor burada. 4. hakeme söylüyoruz, 'Ben ne yapabilirim?' diyor. Emeğimiz çalınıyor gerçekten. Çok üzgünüz. İki tane kırmızı kart gördük, çok dar bir kadromuz var ama hakem arkadaşımız bunu düşünmüyor. İnanıyorum ki ligde kalacağız" ifadelerini kullandı.